Dúlával kéSzülni

Dúlával kéSzülni

szülés felkészítés - szüléskísérés - gyermekágy - masszázs

Dúlával kéSzülni

szülés felkészítés - szüléskísérés - gyermekágy - masszázs

hátfájás,  izomlazítás,  relaxáció

KoroKan masszázs

Mi a KoroKan Kismama masszázs?

 

KoroKan Kismama masszázs egy 100 fogásból álló, meghatározott koreográfia, vagyis mindig azonos sorrend alapján végzett speciális masszázsterápia. Egy komplex, energetikai elemeket is tartalmazó kezelés.

 

Várandósság alatt a kismama teste nagy átalakuláson megy keresztül, majd minden szerve megváltozik annak érdekében, hogy támogassa a növekvő magzatot és alkalmazkodjon egyre növekvő méretéhez.

 

A KoroKan Kismama masszázs egy csodálatos támogató terápia, amely abban segíti a nőket, hogy minél kellemesebben éljék meg ezeket a testi változásokat, továbbá segít enyhíteni számos, a várandóssággal kapcsolatos kellemetlen tünetet, s ezáltal csökkenti a feszültséget és stresszt, tehát hat a mentális jóllétre is.

 

A masszázs fő hatásmechanizmusa a központi idegrendszerre, és a vegetativ idegrendszerre gyakorolt hatás. Ezen keresztül valósul meg a hormonális hatás is.

 

Másodlagos hatása a perifériás keringési rendszerre, és az izom-ízületi rendszerre gyakorolt hatás, illetve a lelki és szellemi téren gyakorolt hatás is kiemelhető.

 

A Korokan Kismama masszázs 9 jótékony hatása

 
  • javítja a relaxációt és mély légzést biztosít, ezáltal csökkenti a stresszt és idegességedet,
  • javítja a kedélyállapotot és jobb alvást biztosít, megszabadíthat az izomgörcsöktől, a kötőszöveti fájdalomtól, főleg a hát lumbális szakaszán, a szeméremízületnél, csípőben és az alsó végtagokban,
  • csökkenti a feszülést a terhelésnek kitett ízületekben, bokában, deréknál, medencénél,
  • javítja a vérkeringést – segítve az anya és a magzat oxigénellátását,
  • elősegíti a nyirokkeringést, csökkenti a kezek, lábak dagadtságát, megelőzi a visszértágulatot,
  • segít stabilizálni a stressz hormonok szintjét,
  • csökkenti a szülés utáni stresszt is.

A KoroKan Kismama masszázs  a várandósoknak és a szülést követően is egy igen jótékonyan ható, teher-mentesítő masszázs.

A teljes testet érintő, energetikai, izomlazító és frissítő masszázs időtartama 60 perc, kényelmes ruhában történik, nem kell levetkőzni, ezzel is elősegítve az ellazulást azok számára, akiknek ez gondot jelentene. A korokan masszázs egy talajra helyezett matracon történik és párnákkal tesszük kényelmessé, hogy a pihenés alatt tökéletesen el tudj lazulni.  A masszázs alaphelyzete egy stabil oldalfekvés, így mind a várandósság, mind a szoptatás ideje alatt biztonsággal alkalmazható.