hátfájás,  izomlazítás,  relaxáció

KoroKan Kismama masszázs

Mi is az?

KoroKan Kismama masszázs  egy teljes testet érintő, energetikai, izomlazító és frissítő masszázs, mely nem csak a várandósság alatt, de a szoptatás időszakában is alkalmazható.

A speciális masszázs, egy 100 fogásból álló, meghatározott koreográfia szerint történik. Egy komplex, energetikai elemeket is tartalmazó testkezelés, melynek teljes időtartama 60 perc.

Mire jó a masszázs?

Várandósság alatt a kismama teste nagy átalakuláson megy keresztül annak érdekében, hogy ezzel is támogassa a növekvő magzatot és alkalmazkodjon egyre növekvő méretéhez.

A KoroKan Kismama masszázzsal jótékonyan támogatjuk a várandósság testi változásait. Segítünk enyhíteni, vagy megelőzni számos kellemetlen tünetet, s ezáltal a feszültség és a stressz csökkentésével kedvező hatást gyakorolhatunk a mentális jóllétre is.

A Korokan Kismama masszázs 9 jótékony hatása:

  • javítja a relaxációt és mély légzést biztosít, ezáltal csökkenti a stresszt és idegességet
  • jobb kedélyállapotot, és jobb alvást eredményezhet, megszabadíthat az izomgörcsöktől, a kötőszöveti fájdalomtól, főleg a hát lumbális szakaszán, a szeméremízületnél, a csípőben, és az alsó végtagokban
  • csökkentheti a feszülést a terhelésnek kitett ízületekben, a bokák, a derék és a medence területénél
  • jótékonyan hat a vérkeringésre – ezzel segítve az anya és a magzat oxigénellátását
  • jótékonyan hat a nyirokkeringésre, ezáltal csökkentheti a kezek és lábak dagadását, megelőzheti a visszértágulatot
  • segít stabilizálni a stresszhormonok szintjét, csökkenhet a szülés utáni stressz

A masszázs feltételei

A masszázshoz nem kell levetkőzni, a testkezelés kényelmes ruhában, egy talajra helyezett matracon történik, így ha szemérmesebb vagy, akkor sem kell lemondanod a masszázs előnyeiről.

A masszázs alaphelyzete a stabil oldalfekvés, melyet párnákkal teszek egészen kényelmessé, hogy a pihenés alatt tökéletes lehessen az ellazulás. A pozíció lehetővé teszi, hogy a masszázs mind a várandósság, mind a szoptatás időszakában is alkalmazható legyen.

A masszázshoz kényelmes ruházatra lesz szükséged, kérlek lehetőleg vékony, pamut hosszúnadrággal, hosszú ujjú felsővel és zoknival készülj!

Helyszín

Kérésre házhoz megyek, hívj bátran, hogy te is megtapasztalhasd a masszázs számos jótékony, tehermentesítő hatását!

Itt kérhetsz időpontot: +36 30 2266 554

Itt olvashatsz tovább a kismama jógáról