Dúlával kéSzülni

Dúlával kéSzülni

szülés felkészítés - szüléskísérés - gyermekágy - masszázs

Dúlával kéSzülni

szülés felkészítés - szüléskísérés - gyermekágy - masszázs

Ayurvédikus masszázs

 

Dúlaság, masszázs, Ayurvéda

 

Több mint egy évtizede, hogy dúlaként nőket, kismamákat kísérek az anyává válás útján. A dúlai gondoskodáshoz szorosan kapcsolódóan egyre közelebb kerültem a masszázsok világához is, amely évezredek óta a test és az elme ellazításának és a fájdalmak csillapításának egyik kiváló módszere.

Felemelő érzés masszázsban részesülni, ezt mindenki jól tudja, aki már átélte. Különleges állapot nekem is, hiszen a vendégeimmel való törődés, a jóllétükre való odafigyelés és a végén látott kisimult arcok, hálás tekintetek rendkívüli érzéssel töltenek el újra és újra.

Mindig is fontos volt számomra, hogy megismerjem az EGÉSZSÉGES ÉLET megőrzésének titkait, így először egészségtan tanárként végeztem, majd a természetgyógyászat és az ősi kultúrák tudása iránt kezdtem érdeklődni és azóta is igyekszem ebben egyre  mélyülni.

A Természetet és az Életet tisztelő, egészségmegőrző életszemléletemnek köszönhetem, hogy megismertem a jógát, mely életem része lett és számos keleti masszázst (Shiatsu, Korokan, Thai, majd Lomi-lomi ), melyek elsajátításával elsősorban a kismamák életét szerettem volna megkönnyíteni.

Ezen az ösvényen haladva érkeztem meg az ősi India bölcsességéhez, a mintegy 5000 évre visszatekintő Ayurvédához. 

Ez az emberiség legősibb, egészségmegőrző, gyógyító rendszere, mely az embert teljes egészében szemléli, egyetemes alapelveken és évszázadokon át szerzett tapasztalatokon nyugszik, s mindmáig fennmaradt és élő tudást kínál. Célja a testi-lelki-szellemi egyensúly és ezáltal az EGÉSZSÉG megteremtése és megőrzése, amire a mai korunk stresszel teli, rohanó, zajos világában egyre nagyobb az igény.

 

Ayurvédikus masszázsaim

 

Mára már bárkinek szívesen ajánlom az Abhyanga masszázsomat, mely a teljes test olajos masszázsát jelenti, az ayurvédikus gyógyításban alkalmazott tisztító és méregtelenítő, ún. Panchakarma eljárásoknak az egyik előkezelése. Ez a simító, dörzsölő, enyhén ütögető mozdulatokat alkalmazó masszázs hozzájárul a testi-lelki ellazuláshoz, tisztuláshoz, feltöltődéshez, ezáltal az egészség megőrzéséhez és a testünk regenerálódásához.

A masszázs kezeléseket lágy fények, halk, gyógyító dallamok és finom illatok kísérik, ezáltal is segítve, hogy a test és lélek harmonikus egyensúlyba kerüljön. Kizárólag jó minőségű, hidegen sajtolt, természetes, növényi olajokat használok, melyek mesterséges színezékektől, szintetikus illatanyagoktól és egyéb adalékanyagoktól mentesek.

Elsősorban a testtípusnak és az adott évszaknak, aktuális állapotnak megfelelő olajat választok a kezeléshez. 

Ennek érdekében már a bejelentkezés, időpontfoglalás során röviden tájékozódom a vendég aktuális állapotáról, hogy kiderüljön van-e  bármi, ami kizáró tényező lehet a masszázs tekintetében.  Ezt követően küldök egy tájékoztató e-mailt, amelyben a masszázs kezeléssel kapcsolatban  osztok meg hasznos információkat és egy linket a testalkattípus megállapításához. 

A DOSHA TESZT itt  is  elérhető!

Ha érdekel a személyes ayurvedikus testalkattípusod, töltsd ki  bátran, és az emailcímedet is megadva jelentkezz nálam, ha masszázs időpontot is szeretnél egyeztetni. 

Namaste

 

 

ÁRAK, LEÍRÁSOK

 
ABHYANGA MASSZÁZS  –  a teljes test frissítő kezelése 
 90 perc/ 18 500 Ft
 120 perc/ 22 000 Ft

A teljes test, bőséges, meleg olajos masszázsa a fejtetőtől a talpakig + a végén illóolajos gőzölés (swedana).
Mélyen ellazít, megfiatalítja a testet és a tudatot, a bőséges olajhasználattól a bőr feltöltődik, a ráncok kisimulnak, támogatja az életerőt, csökkenti a stresszt, csökkenti az izmok-, izületek fájdalmát, enyhíti a fejfájást, álmatlanságot, serkenti a vérkeringést, segít eltávolítani a testből a méreganyagokat, zsírlerakódásokat (cellulit).
A Shiro – abhyanga (fej-nyak-váll-arc masszázs) és a Padabhyanga (láb maszsázs) a teljes testmasszázs részét képezi, de külön-külön masszázsként is kérhetőek.

Amennyiben az Abhyangát szülést követően kapja egy édesanya, regenerálja és tonizálja a fellazult kötőszövetet, ösztönzi a szervezetet, így a méh tisztulását, erősíti az anyuka immunrendszerét és ellenálló képességét a különböző fertőzésekkel szemben. 

VÁRANDÓS ABHYANGA MASSZÁZS  + NAVARAKIZI 
60 perc/ 13 500 Ft 
75 perc/ 16 000 Ft 
90 perc/ 18 000 Ft 

 

A háton, és /vagy stabil oldalfekvésben, bőséges meleg olajjal történő testmasszázs + a Navarakizi, azaz meleg tejbe mártott, rizses labdacsokkal történő, krémező masszázs.

 Feltölti és táplálja a várandósság alatt megterhelt szervezetet, csökkenti a hát- és derékfájdalmakat,  lazítja az izmokat, a test rugalmas lesz,  az ízületek kenése fokozódik,  a bőr bársonyos tapintásúvá, puhává válik,  csökkenti vagy akár meg is szüntetheti a várandósság alatti vizesedést,  könnyíti az anyagcserét,  relaxál, oldja a feszültségeket.

A masszázs betöltött 12. hét után javasolható. Az időpontfoglalást követően felvesszük a kapcsolatot és küldök egy rövid testtípus elemző tesztet, hogy annak eredménye alapján a számodra legmegfelelőbb olajat választhassam  a masszázshoz.

ABHYANGA – PÁROS FELTÖLTŐDÉS 
 90 perc / 29 000 Ft /2 fő
 120 perc/ 32 000 Ft/2 fő
 

A teljes test, bőséges, meleg olajos masszázsa a fejtetőtől a talpakig + a végén illóolajos gőzöléssel (swedana).
Mélyen ellazít, megfiatalítja a testet és a tudatot, a bőséges olajhasználattól a bőr feltöltődik, a ráncok kisimulnak, támogatja az életerőt, csökkenti a stresszt, csökkenti az izmok-, izületek fájdalmát, enyhíti a fejfájást, álmatlanságot, serkenti a vérkeringést, segít eltávolítani a testből a méreganyagokat, zsírlerakódásokat (cellulit).
A Shiro – abhyanga (fej-nyak-váll-arc masszázs) és a Padabhyanga (láb maszsázs) a teljes testmasszázs részét képezi, de külön-külön masszázsként is kérhetőek.

Gyere el hozzánk barátoddal, barátnőddel, kedveseddel, családtagjaid egyikével, és tapasztaljátok meg a páros masszázs élményét. Ha szeretnél szeretteiddel együtt feltöltődni, harmóniába kerülni, felfrissülni, akkor keress bátran.

 

ABHYANGA – SZINKRON MASSZÁZS 
 60 perc / 20 900 Ft

 

A teljes test, bőséges, meleg olajos masszázsa a fejtetőtől a talpakig + a végén illóolajos gőzöléssel (swedana).
A szinkron, vagy négykezes Abhyanga masszázs leírása megfelel az Abhyangának, a korábban leírtak szerint. Annyiban különbözik, hogy egyszerre két masszőr végzi szimmetrikusan ugyanazokat a mozdulatokat, így a masszázs még különlegesebb és intenzívebb élményt tud nyújtani. 

SHIRO-ABHYANGA – az idegrendszer nyugtatója  
40 perc/10 000 Ft
 A fej, nyak, vállöv, arc olajos masszázsa + illóolajos gőzölés (swedana)

A hajasfejbőrön bőséges meleg olajcsorgatással kezdődik, majd simító, dörzsölő és finoman ütögető mozdulatokkal folytatódik. A fejen és bőrön történő meleg olajcsorgatás érzete különlegesen megnyugtató, szinte meditatív állapotot eredményez. Erőteljesen nyugtatja az idegrendszert. Serkenti a vérkeringést, a haj növekedését, szépíti, rugalmassá, ragyogóvá teszi a bőrt, csökkenti a stresszt, enyhíti a fejfájást és az álmatlanságot.

PADABHYANGA   – a lábak felrissítője     
40 perc/10 000 Ft
 A lábak és a talpak olajos masszázsa + illóolajos gőzölés (swedana)

A padabhyanga csökkenti a stresszt, megnyugtatja az elmét, és lehetővé teszi a lélek és a test megfiatalodását. Lazítja és revitalizálja a központi idegrendszert, nyugtatja, hűsíti a szemek égését. Megszünteti az alsó végtagok fáradtságát és javítja az alvás minőségét. Aktiválja az anyagcserét, jótékonyan csillapítja a fejfájást, migrént.

 
90 perc/ 18 500 Ft
120 perc/ 22 000 Ft
 

 

Ez a kettő az egyben masszázs kimondottan hatásos anti-aging, vagyis fiatalító masszázs. Először a teljes test bőséges, meleg olajos masszázsa történik a fejtetőtől a talpakig, majd ezt követően a teljes testen, meleg, olykor  gyógynövényes tejbe mártott, biorizses labdacsokkal végzek lágy, simító speciális mozdulatokat,  a vendég testét lelkét kényeztetve.

 

 

 

Személyre szabott bérletkonstrukció és ajándékkártya kapcsán kérlek keress meg az elérhetőségeimen, hogy megbeszéljük mire van szükséged. 

Szeretettel várlak, ha felkeltettem az érdeklődésedet az ayurvédikus masszázsok iránt!  Gyere és éld át a tökéletes ellazulást egy  harmonikus környezetben a

Sanará Budapest – Holistic Healing Centerben. 

Cím: 1052 Budapest, Szervita tér 3.  

Németh Erika

Telefon:+36 50 109 8597

📩 n.erika.ayurveda@gmail.com  

Instagram 

Facebook